
SPONSORERET indhold
Chiagrød med mango
Prøv denne friske og nemme version af chiagrød med mango.
Ingredienser
4-6 spsk chiafrø
3 dl yoghurt
3-4 dl mælk
1 tsk vaniljesukker
1 spsk agavesirup
1 frisk mango skåret i tern
Sådan gør du
- Skær den friske mango i tern, og læg den i bunden af de valgte glas- eller syltekrukker.
- I en skål blandes yoghurt og chiafrø til en jævn konsistens.
- Tilsæt derefter mælk, vaniljesukker og agavesirup, og rør sammen. Hæld nu chiamassen over mangoen.
- Sæt på køl til næste dag.
- Chiagrøden har nu fået en cremet konsistens og er klar til at blive spist. Du kan vælge at tilføje mere yoghurt og frugt eller spise grøden, som den er.
- Foretrækker du, at frugten er øverst, så lad grøden stå på køl et par timer, inden frugten tilføjes. Velbekomme!