Chiagrød med mango
Find den nemme opskrift her.

Chiagrød med mango

Prøv denne friske og nemme version af chiagrød med mango.

printer Print

4-6 spsk chiafrø
3 dl yoghurt
3-4 dl mælk
1 tsk vaniljesukker
1 spsk agavesirup
1 frisk mango skåret i tern

Sådan gør du

  1. Skær den friske mango i tern, og læg den i bunden af de valgte glas- eller syltekrukker.
  2. I en skål blandes yoghurt og chiafrø til en jævn konsistens.
  3. Tilsæt derefter mælk, vaniljesukker og agavesirup, og rør sammen. Hæld nu chiamassen over mangoen.
  4. Sæt på køl til næste dag.
  5. Chiagrøden har nu fået en cremet konsistens og er klar til at blive spist. Du kan vælge at tilføje mere yoghurt og frugt eller spise grøden, som den er.
  6. Foretrækker du, at frugten er øverst, så lad grøden stå på køl et par timer, inden frugten tilføjes. Velbekomme!
Se, hvad vi ellers skriver om: Chiagrød og Morgenmad