Fennikelsalat de luxe
SPONSORERET indhold

Fennikelsalat de luxe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Salaten er bare pæn! Og så smager den skønt og friskt. Spis den til forret, som den er, eller sammen med fisk eller måske kylling. Brug gerne blodappelsiner, så får salaten et endnu mere dekadent look.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
03. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Tilbehør til 2-3 personer
2 fennikler
isvand
2 appelsiner
1 granatæble
3-4 spsk god olivenolie
salt og peber

Sådan laver du salaten:

Skær fenniklerne i ultratynde skiver på et mandolinjern, og kom dem i isvand (eller i det mindste iskoldt vand).

Skær skrællen og den hvide hinde af appelsinerne, og skær dem i skiver.

Del granatæblet i kvarter, og ”vrid” forsigtigt kernerne ud. Dryp fennikelskiverne godt af, og vend den med appelsinskiver, olivenolie, salt og peber.

Anret salaten, og top med de smukke granatæbler. Servér straks.

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter