tarteletter med rejer
Foto: Line Thit Klein Lækre tarteletter med rejer og blomkål + et skønt pift af citron.

Tarteletter med rejer

Forårstarteletter med rejer, blomkål og citronsovs

Lækre tarteletter med fyld af rejer og blomkål - tarteletterne fyldes med en lækker citronsovs og pyntes med dild inden servering.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 40 minutter
plate Tarteletter til 4 personer

¬Ĺ blomk√•lshoved
2 spsk. sm√łr
2 spsk. hvedemel
3 dl blomk√•lsvand (eller gr√łnsagsbouillon)
200 g cremefraiche (eller 2 dl piskefl√łde)
200 g rejer (pillede)
100 g fine gr√łnne √¶rter
ca. 1 spsk. citronsaft
salt og friskkværnet peber
8 tarteletter

Tilbeh√łr:
frisk dild
citron

Sådan laver du tarteletter med rejer

1. Skær stokken fra blomkålen, og skær blomkålen ud i små fine buketter. Kog dem 3-4 min. i 3 dl letsaltet vand. Lad dem dryppe af. Gem kogevandet.

2. Smelt sm√łrret, drys mel i, og lad det opsuge sm√łrret. Tils√¶t gradvist blomk√•lsvand, og kog i nogle minutter. Tils√¶t cremefraiche.

SE OGS√Ö: Tarteletter med kylling og asparges 

3. Bland rejer, blomkål og ærter i sovsen. Smag til med citronsaft, salt og peber.

4. Kom fyldet i lune tarteletter, og drys med dild. Servér straks med citronbåde.

PR√ėV OGS√Ö: Gammeldags oksesteg

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!