Tarteletter med kylling og asparges

Foto: Thomas Hergaard Sprøde tarteletter med kylling og asparges.

Tarteletter med kylling og asparges

Tarteletter med kylling og asparges

Tarteletter med kylling og asparges er sprød 'lille tærte' med velsmagende fyld, som stadig er populær som f.eks. forret, når det skal serveres en lidt 'pænere' middag.

Tarteletter med kylling og asparges er sprød 'lille tærte' med velsmagende fyld, som stadig er populær som f.eks. forret, når det skal serveres en lidt 'pænere' middag.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 40 minutter
plate Tarteletter til 8 personer
Ingredienser

Tarteletter med kylling og asparges


Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 15 min.
Fryse-egnet

500 g kyllingebryst
25 g smør
1 bdt grønne asparges, 250 g
1 ½ dl hønsebouillon
1 ½ dl fløde 9 %
2 tsk majsstivelse
1 bdt dild
8-16 tarteletter
salt og peber

Sådan laver du tarteletter med kylling og asparges


1. Skær kyllingekødet i små tern. Rens aspargesene (kasser de grove ender) og skær dem i små stykker.

2. Smelt smørret i en gryde og vend kyllingeternene i. Steg (uden at brune) kødet et par min. under omrøring og vend aspargesene i.

3. Vend rundt, tilsæt bouillon og giv det et opkog. Skru ned og lad det simre 5 min. Jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse: Tilsæt fintsnittet dild og smag til med salt og peber. Fordel stuvningen i lune tarteletter.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Tarteletter, Kylling, Asparges og Forret