Tarteletter med kylling og asparges
SPONSORERET indhold

Tarteletter med kylling og asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tarteletter med kylling og asparges er sprød 'lille tærte' med velsmagende fyld, som stadig er populær som f.eks. forret, når det skal serveres en lidt 'pænere' middag.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. feb. 2017 | Opskrift | Hjemmet
Tarteletter til 8 personer | Total: 40 min

Ingredienser

Tarteletter med kylling og asparges


Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 15 min.
Fryse-egnet

500 g kyllingebryst
25 g smør
1 bdt grønne asparges, 250 g
1 ½ dl hønsebouillon
1 ½ dl fløde 9 %
2 tsk majsstivelse
1 bdt dild
8-16 tarteletter
salt og peber

Sådan laver du tarteletter med kylling og asparges


1. Skær kyllingekødet i små tern. Rens aspargesene (kasser de grove ender) og skær dem i små stykker.

2. Smelt smørret i en gryde og vend kyllingeternene i. Steg (uden at brune) kødet et par min. under omrøring og vend aspargesene i.

3. Vend rundt, tilsæt bouillon og giv det et opkog. Skru ned og lad det simre 5 min. Jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse: Tilsæt fintsnittet dild og smag til med salt og peber. Fordel stuvningen i lune tarteletter.