frikadeller i airfryer
SPONSORERET indhold

Britt Andersens frikadeller i airfryer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Med airfryeren kan du lave de lækreste frikadeller uden stegeos og fedtstænk ud over komfuret. Og du kan ovenikøbet stege frikadellerne næsten uden fedtstof. Få Britt Andersens opskrift fra hendes populære bog ’Airfryer-grundbogen’ her.

Af: Britt Andersen Foto: Jens Peter Engedal
12. jan. 2024 | Opskrift
4 | Total: 30 min | Arbejdstid: 15 min

Ingredienser

  • 500 g hakket svinekød og kalvekød
  • 1 tsk. groft salt
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 1 finthakket løg
  • ½-1 dl rasp
  • 1 tsk. timian
  • 1 tsk. basilikum
  • Peber
  • Fedtstof på spray til airfryeren

Sådan gør du

Rør det hakkede kød med salt, tilsæt løg, æg og resten af ingredienserne, og rør farsen godt sammen. Du kan med fordel bruge en røremaskine. Stil farsen i køleskabet i ca. en halv time.

Spray airfryerens kurv eller bundplade med fedtstof. Fyld et glas eller en kop med varmt vand, og dyp en spiseske i vandet. Brug spiseskeen til at tage farsen og forme frikadellerne, og læg dem direkte i airfryeren. Dyp skeen igen efter hver frikadelle.

Indstil airfryeren på 180 grader, og giv frikadellerne 9 minutter. Vend dem, og giv dem de sidste 6 minutter.

Nu kan du nyde dine frikadeller i airfryer.