Grønne bønner med pocheret æg og tuncreme
SPONSORERET indhold

Grønne bønner med pocheret æg og tuncreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En virkelig mættende og proteinrig frokost

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
13. nov. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Tuncreme:
1 dåse tun i vand
100 g skyr
1 spsk kapers
salt og peber.
150 g grønne, friske bønner (alternativt frosne)
2 æg
1 spsk eddike.

Sådan laver du salaten:


Til tuncremen blendes tunen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.

Nip de grønne bønner, og kog dem i saltet vand i tre min. Hæld det varme vand fra, og skyl dem i ca. 1 min under koldt vand, så de bevarer deres sprødhed og farve.

Til de pocherede æg sætter du en gryde med vand på en varm kogeplade. Varm vandet op til lige under kogepunktet. Vandet må altså ikke bulderkoge. Tilsæt en spiseske eddike i vandet.

Slå et æg ud ad gangen i en skål. Med et piskeris skaber ud lidt bevægelse i vandet i gryden og hælder langsomt ægget ned i det varme vand.

Ægget er færdigt, når æggehviden er størknet, men æggeblommen stadig er flydende (ca. 1 minut). Tag ægget op med en hulsi.
Gentag proceduren med det andet æg.

Læg de pocherede æg ovenpå bønnerne, og spis salaten med tuncremen.

220 kcal. pr. person

Få mere inspiration til lækker mad på http://www.altfordamerne.dk/opskrifter/

Prøv også hvid bønnesalat