Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på hot kylling med lynstegt grønt
Foto: Mikkel Adsbøl Hot kylling med lynstegt grønt

Opskrift på hot kylling med lynstegt grønt

Hot kylling med lynstegt grønt

En nem og sund måde at få varm aftensmad på.

2
Print

1/2 dåse kokosmælk
1 dåse tomatpure
300 g kyllingebryst
1 rød peberfrugt
1 løg
1 squash
½  frisk rød chili eller ½ tsk. tørret chili
5-7 tråde safran (kan udelades)
50 g rå brune ris eller perlebyg.

Energi pr. person:
500 Kcal

Sådan laver du hot kylling:

Kom kokosmælk og tomatpure i en gryde og bring det i kog.

Skær peberfrugt og løg i strimler. Del squashen og skær den i skiver.

Lynsteg grøntsagerne i en wok eller pande i lidt olie – de skal stadig have bid. Tilsæt til sidst chili og evt. safran.

Kog perlebyggen eller risene efter anvisning på pakken. Servér de stegte grøntsager, kylling og sauce til.

Prøv også citrussalat med orangemandler

Se, hvad vi ellers skriver om: Wok, Nem aftensmad, Kylling, Dansk mad og Hovedret