Opskrift på hot kylling med lynstegt grønt
SPONSORERET indhold

Hot kylling med lynstegt grønt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En nem og sund måde at få varm aftensmad på.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
03. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1/2 dåse kokosmælk
1 dåse tomatpure
300 g kyllingebryst
1 rød peberfrugt
1 løg
1 squash
½  frisk rød chili eller ½ tsk. tørret chili
5-7 tråde safran (kan udelades)
50 g rå brune ris eller perlebyg.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal

Sådan laver du hot kylling:

Kom kokosmælk og tomatpure i en gryde og bring det i kog.

Skær peberfrugt og løg i strimler. Del squashen og skær den i skiver.

Lynsteg grøntsagerne i en wok eller pande i lidt olie – de skal stadig have bid. Tilsæt til sidst chili og evt. safran.

Kog perlebyggen eller risene efter anvisning på pakken. Servér de stegte grøntsager, kylling og sauce til.

Prøv også citrussalat med orangemandler