Opskrift på citrussalat med orangemandler
SPONSORERET indhold

Citrussalat med orangemandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker og frisk dessert, som kan opgraderes med flere af sæsonens frugter og også spises til morgenmad.

Af: DDV/ Inge Kauffeldt Foto: Lars Ranek
01. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1 appelsin (økologisk)
1 grapefrugt (økologisk)
1 spsk Multisød
1 bundt mynte
10 g mandler
15 g orangemarmelade
50 g DDV yoghurt
Mynte

Sådan laver du citrussalat:

Riv lidt skræl af de to citrusfrugter og kom dem i en skål.

Skræl frugterne, skær fileter ud af dem og kom dem i skålen. Pres saft af resten af frugterne og smag saften til med Multisød. Tilsæt hakket mynte og bland det hele sammen i skålen. Rør rundt og lad gerne salaten trække lidt.

Vend mandlerne med orangemarmeladen.

Bred dem ud på bagepapir, der ligger oven på en bageplade. Bag dem i en 200° varm ovn, indtil marmeladen har sat sig som en karamelliseret overflade på mandlerne.

Anret citrussalaten med de karamelliserede mandler og yoghurten. Pynt med mynte.