-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Citrussalat med orangemandler
En lækker og frisk dessert, som kan opgraderes med flere af sæsonens frugter og også spises til morgenmad.
2
Ingredienser
- 1 appelsin (økologisk)
- 1 grapefrugt (økologisk)
- 1 spsk Multisød
- 1 bundt mynte
- 10 g mandler
- 15 g orangemarmelade
- 50 g DDV yoghurt
- Mynte
Sådan laver du citrussalat:
- Riv lidt skræl af de to citrusfrugter og kom dem i en skål.
- Skræl frugterne, skær fileter ud af dem og kom dem i skålen. Pres saft af resten af frugterne og smag saften til med Multisød. Tilsæt hakket mynte og bland det hele sammen i skålen. Rør rundt og lad gerne salaten trække lidt.
- Vend mandlerne med orangemarmeladen.
- Bred dem ud på bagepapir, der ligger oven på en bageplade. Bag dem i en 200° varm ovn, indtil marmeladen har sat sig som en karamelliseret overflade på mandlerne.
- Anret citrussalaten med de karamelliserede mandler og yoghurten. Pynt med mynte.