Opskrift på jomfruhummer med citronsmør
SPONSORERET indhold

Jomfruhummer med citronsmør

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jomfruhummer er noget af det mest taknemmelige du kan kaste dig over. Smagen er så ren og fin, at den står allerbedst frem alene eller med en smule citron til.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
22. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1/2 kg jomfruhummer
1 pakke Philadelphia Light
1 citron

Tilbehør: Evt. brød

Sådan laver du jomfruhummer

Læg jomfruhummer på maven og skær med en kniv ned langs ryggen fra hoved til hale. Åben skallen og hiv den sorte tarm ud af kroppen.

Læg jomfruhummerne i en bradepande og grill dem i ovnen i ca. 10 min.

Riv strimler af citronskallen og bland det med smørreosten. Smag til med salt og peber. 

Spis citronsmørret sammen med jomfruhummerne med noget godt brød.


Se også opskrift på Calamari med tomat og kandiseret citrolskal.