
SPONSORERET indhold
Karry-kartoffelsalat med ærter og bacon
Klassiker på sommerfrokostbordet, hvor de (helt!) nybælgede friske ærter gør hele forskellen
Ingredienser
750 g kartofler
2 dl cremefraiche 18 %
1 tsk karry
salt og peber
1 tsk dijonsennep
½ dl basilikum, finthakket
2 spsk rødløg, finthakket
1½ dl små friske nybælgede ærter
150 g bacon
lidt olivenolie til stegning
1 lille håndfuld basilikumblade til pynt
Sådan laver du karry-kartoffelsalat:
- Skræl og kog kartoflerne møre, og skær dem efterfølgende i grove stykker. Hvis du bruger små nye kartofler, skal de blot skrubbes, koges og halveres.
- Rør cremefraiche sammen med karry, salt, peber, dijonsennep, basilikum, rødløg og ærter.
- Skær bacon i små stykker, og steg det sprødt på en pande med lidt olivenolie.
- Bland kartoflerne i karrydressingen, og drys med ristet bacon og basilikumblade.
PRØV OGSÅ: Stegt fisk med ærtepure og peberrodsfløde med dild