Karry-kartoffelsalat med ærter og bacon
SPONSORERET indhold

Karry-kartoffelsalat med ærter og bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Klassiker på sommerfrokostbordet, hvor de (helt!) nybælgede friske ærter gør hele forskellen

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
25. maj. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

750 g kartofler
2 dl cremefraiche 18 %
1 tsk karry
salt og peber
1 tsk dijonsennep
½ dl basilikum, finthakket
2 spsk rødløg, finthakket
1½ dl små friske nybælgede ærter
150 g bacon
lidt olivenolie til stegning
1 lille håndfuld basilikumblade til pynt

Sådan laver du karry-kartoffelsalat:

  1. Skræl og kog kartoflerne møre, og skær dem efterfølgende i grove stykker. Hvis du bruger små nye kartofler, skal de blot skrubbes, koges og halveres.
  2. Rør cremefraiche sammen med karry, salt, peber, dijonsennep, basilikum, rødløg og ærter.
  3. Skær bacon i små stykker, og steg det sprødt på en pande med lidt olivenolie.
  4. Bland kartoflerne i karrydressingen, og drys med ristet bacon og basilikumblade.

PRØV OGSÅ: Stegt fisk med ærtepure og peberrodsfløde med dild