-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Kartoffel-latkes
Små kartoffelpandekager, der fungerer perfekt som appetizer. Du kan sagtens lave dem dagen før og varme dem op i ovnen.
Ingredienser
- Til 20 stk
- 500 g kartofler
- 6 spsk hvedemel
- 2 æg
- 1 løg
- salt og sort peber
- olie til stegning
- Topping:
- 1 dl creme fraiche 18%
- 100 g lakserogn eller stenbiderrogn
- 1 æble
- 1 lille bundt dild
Sådan gør du:
- Riv kartoflerne groft, gerne med skræl på, og kom dem over i en si. Pres så meget vand fra, som muligt og kom kartoflerne over i en skål. Riv løget og bland det sammen med kartoflerne, hvedemel og æg. Krydr med lidt salt og sort peber.
- Varm en pande op med lidt olie, og steg små kartoffelpandekager, ca. 1 spsk kartoffel-dej per styk. Steg dem ved middel varme i 5 minutter på hver side, og hold dem varme undervejs i en 70 grader varm ovn.
- Skær æblet i fine tern, og hak dilden groft. Top hver kartoffel-latkes med creme fraiche, en skefuld rogn og pynt med æble og dild.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Corned beef med coleslaw