Kokoscookies med chokoladetop
Cookies med mandelmel, kokosfedt og nøddesmør − det perfekte slik, når du vil undgå sukker.
Ingredienser
50 g kokosolie
100 g peanutbutter eller mandelnøddesmør
75 g sojaflager
75 g kokosmel
50 g mandelmel
50 g bagesødemiddel, f.eks. BageSød eller Perfect Fit
1 æg
60 g chokolade, 70-85%
Næringsindhold
-
Energi pr. person:117 Kcal
Sådan bager du sukkerfri cookies med kokos
1/ Smelt kokosolien i et vandbad, og bland den med peanutbutter eller mandelnøddesmør. Bland sojaflager i.
2/ Bland kokosmel, mandelmel og bagesødemiddel i en anden skål, og bland det derefter med kokosolie, peanutbutter og sojaflager. Bland til sidst ægget i.
3/ Sæt 25 klatter fordelt på en bageplade belagt med bagepapir, tryk dem lidt flade, og bag dem ved 180 grader (varmluftovn) i ca. 15 min.
4/ Smelt chokolade over et vandbad. Lav tynde streger henover kagerne med f.eks. enden af en ske eller en træpind.
PRØV OGSÅ: Flad mave-trøffel