Flad mave-trøffel
SPONSORERET indhold

Flad mave-trøffel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En sød og spicy chokoladedessert, fyldt med det sunde fedt fra macadamianødderne.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
30. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

18 stk.
150 kcal pr. stk
200 g mørk chokolade, 70-85%
1/2 dl piskefløde
1/2 dl flydende oliemargarine med rapsolie eller 45 g smør
100 g macadamianødder
5-10 rosa peberkorn (alt efter hvor meget power du er til)
1 plade sukkerfri hvid chokolade (fx Cavaliers Stevia rice crisp)

Sådan laver du trøffel:

1/ Smelt den mørke chokolade i et vandbad sammen med fløde og flydende oliemargarine (eller smør).

2/ Hak nødderne groft. Knus peberkornene i en morter.

3/ Når chokolademassen er smeltet tilsætter du knust peber, hakkede macadamianødder og hakket sukkerfri hvid chokolade.

4/ Hæld massen i en silikone-rugbrødsform. Drys med hakkede pistacienødder og evt. rosa peberkorn.

5/ Stil formen i fryseren i ca. 30 min. Når trøffelmassen er klar, skærer du den i 1 cm tykke stave. Opbevares på køl.

PRØV OGSÅ: Brombær med luksuskrymmel

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter