GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Lækre bananpandekager
Foto: Becel

Lækre bananpandekager

Bananer i pandekager er fantastisk grundet deres sødme og lækre smag. Denne opskrift er god, hvis du har lyst til lidt ekstra forkælelse i hverdagen eller til weekendbrunchen. De er desuden nemme at lave, og du kan variere i opskriften alt efter hvad du har lyst til. Eksempelvis kan du komme lidt kanel og kardemomme i, hvilket giver en dejlig krydret smag.

printer Print
clock 10 minutter
plate 8 pandekager

2 spsk. Becel Flydende
2 modne bananer
4 æg
1 knivspids vaniljesukker

Topping:
Friske bær eller frugt samt kokosflager til pynt

Sådan laver du bananpandekager

  1. Bland bananer, vaniljesukker og æg med en mixer.
  2. Opvarm Becel Flydende på en pande. Hæld små portioner af pandekagedejen på panden. Vend pandekagerne, når de er ved at være bagte. Vær forsigtig, da de let knækker.
  3. Serveres med friske bær eller frisk frugt samt kokosflager.

Tip: Top pandekagerne med dine yndlingsbær og din yndlingsskyr.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Becel, Vegetarret, Pandekager og Morgenmad