Laks i svøb med ovnbagte grøntsager
SPONSORERET indhold

Laks i svøb med ovnbagte grøntsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og sund aftensmad.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
18. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 butternutsquash
2 fennikel
½ glaskål
6 fed hvidløg med skal
½ dl olivenolie
3 spsk soja, f.eks. tamari eller kikkoman´s
lidt karry
salt og peber
300 g hytteost
200 g kvark
skal og saft fra citron
1 bundt frisk persille
salt og peber.
4 laksesteaks (ca. 120-150 g pr stk.)
2 spsk pesto, grøn eller rød
2 pakker lufttørret skinke.

Sådan gør du:

Skær butternutsquash i mindre stykker, del fennikel i kvarte og skær glaskålen i mindre stykker . Kom det hele i et ildfast fad, inklusiv hvidløg med skal. Vend det i olie og soja. Drys med salt, peber og karry. Bag i ovnen ved 200 grader ca. 30-45 min.

Blend hytteost, kvark, persille og citronsaft med en stavblender. Tilsæt evt. hvidløg. Drys med lidt salt og peber.

Smør laksen med pesto. Drys med peber. Rul skinke om laksen. Bag i ovnen i et ildfast fad ca. 20 min ved 200 grader.

Server de bagte grøntsager til laksen med hyttecreme til.

530 kcal pr person

Prøv også rodfrugtsalat med pasta og tigerrejer

Få mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/