-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun
Laks i svøb med ovnbagte grøntsager
Nem og sund aftensmad.
4
Ingredienser
- 1 butternutsquash
- 2 fennikel
- ½ glaskål
- 6 fed hvidløg med skal
- ½ dl olivenolie
- 3 spsk soja, f.eks. tamari eller kikkoman´s
- lidt karry
- salt og peber
- 300 g hytteost
- 200 g kvark
- skal og saft fra citron
- 1 bundt frisk persille
- salt og peber.
- 4 laksesteaks (ca. 120-150 g pr stk.)
- 2 spsk pesto, grøn eller rød
- 2 pakker lufttørret skinke.
Sådan gør du:
- Skær butternutsquash i mindre stykker, del fennikel i kvarte og skær glaskålen i mindre stykker . Kom det hele i et ildfast fad, inklusiv hvidløg med skal. Vend det i olie og soja. Drys med salt, peber og karry. Bag i ovnen ved 200 grader ca. 30-45 min.
- Blend hytteost, kvark, persille og citronsaft med en stavblender. Tilsæt evt. hvidløg. Drys med lidt salt og peber.
- Smør laksen med pesto. Drys med peber. Rul skinke om laksen. Bag i ovnen i et ildfast fad ca. 20 min ved 200 grader.
- Server de bagte grøntsager til laksen med hyttecreme til.
- 530 kcal pr person
- Prøv også rodfrugtsalat med pasta og tigerrejer
- Få mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/