Lammecurry med kikærter
SPONSORERET indhold

Lammecurry med kikærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En krydret ret med kikærter, der er kulhydratkilde, men som indeholder godt med protein, der er med til at løfte din forbrænding.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
08. jan. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

2 æg (hårdkogte)
1 løg
1 fed hvidløg
lidt frisk chili
1 spsk fintrevet frisk ingefær
2 spsk rapsolie
300 g lammecoulotte
1 tsk stødt gurkemeje
½ tsk stødt spidskommen
1 tsk garam masala
3 tomater
300 g blomkål i små buketter
1 dåse kokosmælk
100 g forkogte kikærter fra dåse
1 tsk groft salt
10 mandler
evt. frisk koriander til pynt (undlad hvis du ikke har det)

Sådan gør di:

Kog æggene, og lad dem køle af. Hak dem fint.

Hak løg, hvidløg og chili fint, og riv ingefæren.

Varm olien i en sauterpande, og svits løg, hvidløg, chili og ingefær i ca. 2 min.

Skær lammekødet i tern. Tilsæt dem og de tørre krydderier, og lad dem svitse med i ca. 2 min.

Skær tomaterne i tynde både. Tilsæt tomater, kokosmælk og lad retten dampe stille under låg i ca. 20 min.

Skær blomkål i buketter og tilsæt dem og kikærter, og lad retten dampe videre i ca. 10-15 min. Tilsæt salt og peber smag til. Drys først æggene, derefter grofthakkede mandler og så en klat skyr henover retten, som serveres varm.

500 kcal pr portion

Få mere inspiration til lækker slankemad på altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/

Prøv også grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld