Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld
Foto: Maria Nørregaard Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld

Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld

Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld

Her får kartoflerne selskab af broccoli, der kun indeholder halvt så mange kalorier som kartofler, er fiberholdig og forstyrrer ikke blodsukkeret.

Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld til 2 personer
Print

1 svinemørbrad
100 g Philadelphia light
1 spsk dijonsennep
2 spsk tomatpure
salt og peber
evt. lidt hele rosa peberkorn
tørret estragon
1 spsk rapsolie
3 kartofler
1 broccoli
evt. et bundt løvstikke
100 g Philadelphia light
20 g parmesan
1 spsk rapsolie
stødt muskatnød
salt og peber
100 g cherrytomater.

Sådan laver du grøn kartoffelmos & svinemørbrad med ostefyld

Pus mørbraden for sener og skær et snit ned på langs i kødet. Kom ost, sennep, tomatpure i. Drys med salt og peber og tørret estragon og evt. rosa peberkorn. Luk kødet sammen, og læg det i et ildfast fad. Drys med salt og peber og kom olie på.

Steg den i ovnen ved 200 grader ca. 20-30 min.

Skræl kartoflerne. Del broccoli i buketter og sær staven i tern. Kog det i vand i ca. 20 min. Blend det med en stavblender med Philadelphia light, parmesan og rapsolie. Smag til med stødt muskat, salt og peber.

Servér mosen på en tallerken toppet med tykke skiver af ostemørbra sammen med frisk tomat. Pynt evt. med lidt frisk løvstikke.

550 kcal

Få mere inspiration til sund mad på altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/

Se, hvad vi ellers skriver om: Kartoffelmos, Mørbrad, Svin og Hovedret