Lime-sorbet
SPONSORERET indhold

Lime-sorbet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En syrlig sorbet er lækker i varmen - og kan laves uden ismaskine!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
26. jun. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4-6

Ingredienser

225 g sukker
2½ dl vand
1 spsk glukose (kan købes i velassorterede supermarkeder)
2 dl limesaft
1 tsk revet limeskal
200 g friske bær, f.eks. hindbær og blåbær
4 spsk mørk sirup eller ahornsirup
lidt revet limeskal.

Sådan gør du:

Kom sukker og vand i en gryde og giv det et opkog, til sukkeret er smeltet. Tag det af varmen og rør glukose i den varme sukkerlage. Afkøl lagen og rør sammen med limesaft og limeskal.

Kør massen i en ismaskine, til sorbetkonsistens er opnået. Kom sorbeten i en skål og sæt den i fryseren, til den skal serveres.

Anret bærrene i portionsskåle og vend dem med sirup og revet limeskal. Kom limesorbet ovenpå og server med det samme.

PRØV OGSÅ: Choko-mokka-sandwich

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Lav skøn mad med hyldeblomst og hyldebær