-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Mexi-tortilla med grov guacamole
Den bedste fastfood, som tilmed er super let og hurtig at lave. Tortillaerne kan varieres i det uendelige. Brug f.eks skinke i stedet for kylling og prøv med andre grøntsager og ost.
Total:20 minutter
Ingredienser
- 3 kyllingefileter
- 1 pakke fuldkornstortilla
- 2 avocadoer
- 1 dåse chilibeans
- 1 glas salsa
- 1 bundt forårsløg
- ca. 400 g revet fast ost.
- Tilbehør: Grøn salat
- Steg kyllingefileterne 3-4 min på hver side. Krydr dem med salt og peber. Imens kyllingen steger, skæres avocadoen i skiver, forårsløgene snittes fint og osten rives. Når kyllingen er gennemstegt, skæres den i tynde skiver. Smør tre-fire tortilla med salsa, læg herpå kylling, avocado, forårsløg, chilibeans og revet ost, og top med endnu en tortilla. Steg "tortilla-sandwichene" i lidt olie til de er gyldne på hver side. Brug en saks til at klippe tortillaerne i mindre trekanter, og server dem med det samme, rygende varme og gode! Suppler evt. med en grøn salat.