Opskrift på mexi-tortilla med grov guacamole
SPONSORERET indhold

Mexi-tortilla med grov guacamole

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den bedste fastfood, som tilmed er super let og hurtig at lave. Tortillaerne kan varieres i det uendelige. Brug f.eks skinke i stedet for kylling og prøv med andre grøntsager og ost.

Af: Maya Strandkvist
02. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 20 min

Ingredienser

3 kyllingefileter
1 pakke fuldkornstortilla
2 avocadoer
1 dåse chilibeans
1 glas salsa
1 bundt forårsløg
ca. 400 g revet fast ost.

Tilbehør: Grøn salat

Steg kyllingefileterne 3-4 min på hver side. Krydr dem med salt og peber. Imens kyllingen steger, skæres avocadoen i skiver, forårsløgene snittes fint og osten rives. Når kyllingen er gennemstegt, skæres den i tynde skiver. Smør tre-fire tortilla med salsa, læg herpå kylling, avocado, forårsløg, chilibeans og revet ost, og top med endnu en tortilla. Steg "tortilla-sandwichene" i lidt olie til de er gyldne på hver side. Brug en saks til at klippe tortillaerne i mindre trekanter, og server dem med det samme, rygende varme og gode! Suppler evt. med en grøn salat.