-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Pariserbøf med rosenkål
En god, velkendt herreret, der altid er populær. Tilbehøret kan evt. suppleres med et spejlæg eller en pasteuriseret æggeblomme.
(2 personer)
Ingredienser
- 2 skiver brød
- 200 g hakket oksekød 5-8%
- ½ løg (finthakket)
- ½ spsk olie
- 2 tsk kapers
- 2 spsk syltet rødbede (hakket]
- 2 tsk peberrod (høvlet)
- 400 g rosenkål (friske eller frosne)
- Rist brødet let.
- Ælt kødet sammen med finthakket løg, salt og peber og form det til 2 bøffer på brødet.
- Steg bøfferne på en pande med olie ca. 4 min. og derefter på brødsiden 1-2 min.
- Anret med kapers, hakket rødbede og høvlet peberrod og servér med friskkogte rosenkål.