Pariserbøf med rosenkål
Foto: Thomas Hergaard
Hjemmet

Pariserbøf med rosenkål - opskrift fra Hjemmet

Pariserbøf med rosenkål

En god, velkendt herreret, der altid er populær. Tilbehøret kan evt. suppleres med et spejlæg eller en pasteuriseret æggeblomme.

Af Sandra Leigh Draznin 13.feb.2012 Mad

(2 personer)

2 skiver brød
200 g hakket oksekød 5-8%
½ løg (finthakket)
½ spsk olie
2 tsk kapers
2 spsk syltet rødbede (hakket]
2 tsk peberrod (høvlet)
400 g rosenkål (friske eller frosne)

  1. Rist brødet let.
  2. Ælt kødet sammen med finthakket løg, salt og peber og form det til 2 bøffer på brødet.
  3. Steg bøfferne på en pande med olie ca. 4 min. og derefter på brødsiden 1-2 min.
  4. Anret med kapers, hakket rødbede og høvlet peberrod og servér med friskkogte rosenkål.
Henter...