Pariserbøf med rosenkål
Foto: Thomas Hergaard

Pariserbøf med rosenkål - opskrift fra Hjemmet

Pariserbøf med rosenkål

En god, velkendt herreret, der altid er populær. Tilbehøret kan evt. suppleres med et spejlæg eller en pasteuriseret æggeblomme.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (2 personer)

2 skiver brød
200 g hakket oksekød 5-8%
½ løg (finthakket)
½ spsk olie
2 tsk kapers
2 spsk syltet rødbede (hakket]
2 tsk peberrod (høvlet)
400 g rosenkål (friske eller frosne)

  1. Rist brødet let.
  2. Ælt kødet sammen med finthakket løg, salt og peber og form det til 2 bøffer på brødet.
  3. Steg bøfferne på en pande med olie ca. 4 min. og derefter på brødsiden 1-2 min.
  4. Anret med kapers, hakket rødbede og høvlet peberrod og servér med friskkogte rosenkål.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Slankemad, Sund aftensmad, Nem aftensmad, Kød, Dansk mad, Kalorielet og Hovedret