Pekanbrød
Brødet er fyldt med gode, sunde nødder, der både giver smag og sundhed.
Ingredienser
- 20 skiver
 - 250 g pekannødder
 - 200 g hasselnødder eller mandler/mandelmel
 - 1 spsk kanel
 - 1 tsk stødt ingefær
 - 1 tsk bagepulver
 - 1 tsk salt
 - 50 g rapsolie
 - 7 æg
 - 80 g valnødder
 
- Hak pekannødderne og bland dem med mandelmel.
 - Bland det med kanel, stødt ingefær, bagepulver og salt. Rør det med rapsolie.
 - Pisk æggene sammen og bland æggemassen i dejen. Hæld dejen i en 1 liters brødform beklædt med bagepapir.
 - Pynt med valnødder på brødets overflade. Bages ved 160 grader varmluftovn i 40-45 minutter.
 - 200 kcal pr skive