-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Pekanbrød
Brødet er fyldt med gode, sunde nødder, der både giver smag og sundhed.
Ingredienser
- 20 skiver
- 250 g pekannødder
- 200 g hasselnødder eller mandler/mandelmel
- 1 spsk kanel
- 1 tsk stødt ingefær
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 50 g rapsolie
- 7 æg
- 80 g valnødder
- Hak pekannødderne og bland dem med mandelmel.
- Bland det med kanel, stødt ingefær, bagepulver og salt. Rør det med rapsolie.
- Pisk æggene sammen og bland æggemassen i dejen. Hæld dejen i en 1 liters brødform beklædt med bagepapir.
- Pynt med valnødder på brødets overflade. Bages ved 160 grader varmluftovn i 40-45 minutter.
- 200 kcal pr skive