Pekanbrød
SPONSORERET indhold

Pekanbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brødet er fyldt med gode, sunde nødder, der både giver smag og sundhed.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
10. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

20 skiver
250 g pekannødder
200 g hasselnødder eller mandler/mandelmel
1 spsk kanel
1 tsk stødt ingefær
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
50 g rapsolie
7 æg
80 g valnødder

Hak pekannødderne og bland dem med mandelmel.

Bland det med kanel, stødt ingefær, bagepulver og salt. Rør det med rapsolie.

Pisk æggene sammen og bland æggemassen i dejen. Hæld dejen i en 1 liters brødform beklædt med bagepapir.

Pynt med valnødder på brødets overflade. Bages ved 160 grader varmluftovn i 40-45 minutter.

200 kcal pr skive

PRØV OGSÅ: Flad-mave-brød med macadamianødder og chiafrø