Pølsehorn med brunchpølser
SPONSORERET indhold

Pølsehorn med brunchpølser

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemme pølsehorn med brunchpølser - sådan bager du lækre pølsehorn til madpakken:

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. jan. 2014 | Mad | Hendes Verden
(12 stk.)

Ingredienser

25 g gær
3¼ dl lunkent vand
1 spsk. olie
1 tsk. salt
200 g grahamsmel
300 g hvedemel, gerne pizzamel
12 ferske brunchpølser
1 sammenpisket æg
4-5 spsk. sesamfrø
Tilbehør:
tomatketchup

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt olie, salt, grahamsmel og hvedemel. Ælt dejen godt igennem, til den er smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted dækket med et klæde.
  2. Del dejen i 2 kugler. Rul dem ud til 1 cm tykke cirkler. Skær hver af dem i 6 trekanter. Læg en pølse over. Rul dejen sammen om pølsen fra den brede ende.
  3. Pensl pølsehornene med æg, og drys med sesamfrø. Bag hornene ved 200 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe. Server med ketchup.