Pølsehorn med rugmel
SPONSORERET indhold

Pølsehorn med rugmel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den daglige madpakke skal gerne kunne laves hurtigt og nemt og samtidig være sund og velsmagende. Prøv disse lækre pølsehorn med rugmel.

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
20. nov. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
40 stk. pølsehorn

Ingredienser

Pølsehorn med rugmel

Dej:
25 g gær
5 dl lunkent vand
2 dl rugmel
6 dl hvedemel
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
1 spsk. tørret rosmarin
250 g kyllingecocktailpølser 9 % fedt
½ dl mælk

Sådan laver du pølsehorn med rugmel

1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt rugmelet. Kom hvedemelet i lidt ad gangen sammen med salt, olie og rosmarin. Rør dejen rigtig grundigt igennem, og stil den tildækket et lunt sted i ca. 1-1½ time.


2. Ælt dejen igennem på et meldrysset bord (kom godt med mel på bordet). Del dejen i 5 klumper. Form dejen til boller, og rul dem ud, og skær 8 trekanter af hver dej.


3. Læg en cocktailpølse på hver, og rul trekanten sammen til et horn. Læg hvert horn på bageplader med bagepapir, og lad dem efterhæve et lunt sted i ca. 15 min. Pensl hornene med mælk.


4. Bag pølsehornene ved 200 gr. varmluft i 15 min. Server f.eks. pølsehornene med ketchup, grønsagsstave og cherrytomater. Tag et par stykker op af fryseren, og kom dem i madpakken.