-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Skinke med parmesan og sprød rodfrugtsalat
Delikat anretning med skinke, cornichoner og en nem dressing.
Ingredienser
- 2 gulerødder
- 1 pastinak
- ½ spsk dijonsennep
- ½ spsk flydende honning
- 1 spsk vand
- 1 spsk citronsaft
- 2 spsk olivenolie
- lidt salt
- 8 – 10 cornichoner
- 2 spsk finthakket purløg
- 2 spsk finthakket rødløg eller skalotteløg
- 12 skiver god skinke, serrano eller parma
- lidt basilikum
- 1 dl groft høvlet parmesan
- Tilbehør: brød.
Sådan gør du:
- Skræl gulerødder og pastinak og skær dem i papirstynde skiver på en mandolin. Rør en dressing af sennep, flydende honning, vand, citronsaft, olivenolie og lidt salt. Skær cornichonerne i tynde skiver. Vend gulerødder og pastinak sammen med dressingen, purløg, rødløg og lidt plukket basilikum.
- Anret salaten og server 2 skiver skinke til hver person. Drys salaten med parmesan og cornichoner, og spis brød til.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/