Spinatomelet med champignon og hokkaidofritter
SPONSORERET indhold

Spinatomelet med champignon og hokkaidofritter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Omeletten kan også spises som del af en brunch eller morgenmad.

Af: Vægtkonsultenterne Foto: Vægtkonsulenterne
19. mar. 2017 | Mad | ALT for damerne
Omelet med spinat til 1 | Total: 30 min

Ingredienser

2 æg
2 æggehvider
50 g skyr
50 g frossen spinat
salt og peber
5 g fedtstof
1 fed hvidløg
100 g champignon
persille
100 g hokkaidogræskar
10 g parmesan, max 45+

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    324 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    33 %
  • Kulhydrat:
    6 %

Sådan laver du omeletten

1. Pisk æg og æggehvider sammen med skyr og optøet spinat. Krydr med salt og peber. Hæld æggemassen ud på en non-stick-pande, som er penslet med et enkelt strøg af fedtstof. ’Steg’ æggemassen i nogle minutter, til omeletten har sat sig. Hold den varm.

SE OGSÅ: Omelet med hot tamarinddressing

2. Pil og skær hvidløget i tynde skiver og tørsteg let. Rens champignon og persille, og tilsæt begge dele – gem lidt persille til pynt. Krydr med salt og peber.

3. Skær hokkaidoen ud til fritter, og steg dem i resten af fedtstoffet på alle sider, til de er gyldne, men stadig har bid.

PRØV OGSÅ: Kyllingespyd og blomkålstabouleh

4. Anret omeletten med champignonfyld, revet parmesan og resten af persillen over. Servér hokkaidofritterne ved siden af.

Kcal 324
Protein 33 g ~ 41 %
Kulhydrat 6 g ~ 10 %
Fedt 18 g ~ 49 %
Kostfibre 9 g

PRØV OGSÅ: Proteinbrød

Få mere inspiration til sund og nem aftensmad her