avocadomad

Foto: Sarah Sanctuary Williams, Healthy Skinny Bitch giver dig opskriften på en sund avocadomad

avocadomad rugbrød

Sund frokost: Avocadomad med emmentaler

Få opskriften på Healthy Skinny Bitch aka Sara Jin Smidts sunde og lækre avocadomad

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 1 Person(er)
Ingredienser

1 skive rugbrød
lidt rucola
½ avokado
1 blødkogt æg
1 skive emmentaler ost
lidt hakket purløg

Energi pr. person:
431 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
17 %
Kulhydrat:
25 %

Sådan laver du en sund avocadomad

Byg madden op som på billedet. 

Sund avocadomad vs. slankende avocadomad

FORSKEL: En skive rugbrød svarer kaloriemæssigt til 2 skiver knækbrød. Så den primære forskel ligger her i den reducerede mængde avokado, og at ost og æg er erstattet med hytteost. Til gengæld er der i den slankende variant mere grønt, hvilket bidrager til en større mængde fibre og dermed en god mæthedsfornemmelse. Desuden er den en god kilde til vitaminer og mineraler.

SE OGSÅ: Slankende frokost: Avocadomad med hytteost

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Opskriften er fra bogen Healthy Skinny Bitch

 

"HEALTHY SKINNY BITCH - Din ultimative guide til et sundt & varigt vægttab" af Sara Jin Smidt, Politikens Forlag, 270 kr. Bogen kan købes her.

Sara Jin Smidt er chefredaktør på FIT LIVING og står bag den populære blog www.healthyskinnybitch.dk. Sara har udviklet principperne bag Healthy Skinny Bitch på baggrund af sin cand.scient i human ernæring og mere end 10 års erfaring som kostvejleder, personlig træner og holdinstruktør, hvor resultaterne blandt hendes klienter taler for sig selv.

I sin nye bog "HEALTHY SKINNY BITCH - Din ultimative guide til et sundt & varigt vægttab", tager hun udgangspunkt i teorien om almindelig mad til almindelige mennesker samt enkel, effektiv og benhård træning, der virker. Kostprincipperne og bogens opskrifter lærer dig forskellen på at spise sundt for at holde vægten og på at spise sundt og slankende for at tabe dig. Ud over kostprincipperne får du redskaberne til at sætte realistiske mål samt tre forskellige træningsprogrammer for hele kroppen; to på henholdsvis 60 minutter og 45 minutter samt et 30 minutters quick-program, som du kan udføre efter din løbetur, eller hvis du kun har begrænset tid.

610x200_woordy_dmjpg.jpg