-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Syltede rødebeder
Skønne syltede rødbeder til juledagene.
(2 glas)
Ingredienser
- 1 kg rødbeder
- Syltelage:
- 4 dl lagereddike eller 2 dl hvidvinseddike og 2 dl balsamicoeddike
- 2½ dl vand
- 250 g sukker
- Vask rødbederne, skær top og rodspids af, og kog dem ca. 50 min. i vand. De skal være gennemkogte, så hvis der er nogle meget store rødder imellem, må de evt. koge lidt længere.
- Skyl de varme rødbeder under koldt vand. Gnid skindet af de afkølede rødbeder. Skyl dem, og skær dem herefter i skiver ca. ¾ cm tykke. Kom skiverne i rene og skoldede glas.
- Kog syltelagen sammen. Hæld den varme lage over rødbedeskiverne, og luk glassene til. Opbevar rødbederne i køleskabet.