-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Wienerkager med lakrids
Her har den klassiske wienerkage fået lakrids i dejen.
(ca. 100 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Hviletid, dej: ½ døgn
- Bagetid: 6-8 min.
- Opbevares i dåse
- 250 g smør
- 375 g mel (ca. 6 dl)
- 125 g flormelis (2½ dl)
- 10 g lakridspulver
- 100 g ren rå marcipan (fintrevet)
- 1 æg
- Endvidere:
- tesukker
- Findel smørret i melet og tilsæt flormelis, lakridspulver og fintrevet marcipan. Kom ægget i og saml dejen.
- Rul dejen til 6 cm i diam. tykke stænger, som rulles i tesukker. Lad dejrullerne stå koldt, gerne til næste dag.
- Skær stængerne i 3-4 mm tykke skiver og læg dem på bagepapir på bagepladen. Bag ved 200 grader i 6-8 min.