Wienerschnitzel og sprød salat

Foto: Line Thit Klein Wienerschnitzel og sprød salat

Wienerschnitzel og sprød salat

Wienerschnitzel og sprød salat

Knasende grønt giver frisk modspil til det panerede kød.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

4 fileter af kalvekødsinderlår, ca 600 g
1 æg
60 g rugmel
olie til stegning
300 g hvidkål
1 fennikel
1 rødløg
1 pære
2 spsk rapsolie
2 spsk sesamolie
2 spsk hvidvinseddike
1 citron, skal og saft herfra
3 dråber flydende sødemiddel
1 glas kapers
en smule revet peberrod
8 ansjoser, eller benløse sild
salt og peber
evt lidt frisk persille eller løvstikke til pynt

Sådan laver du wienerschnitzel og sprød salat:

  1. Vend kødet i sammenpisket æg, rugmel, salt og peber – i den rækkefølge.
  2. Steg schnitzlerne i lidt fedtstof på en pande, 2-3 minutter på hver side.
  3. Snit hvidkål, fennikel og rødløg, og vend det sammen.
  4. Skær pæren i tynde både, og vend den i salaten sammen med olier, eddike, flydende sød, salt og peber. Pynt med kapers, peberrod, og ansjos.
  5. Server sammen med wienerschnitzler, gerne pyntet med lidt frisk persille eller løvstikke.

400 kcal

PRØV OGSÅ nem fiskesalat

FÅ mere inspiration til sund og lækker mad på ALT.dk/opskrifter/sund--slank/

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Schnitzel

610x200_woordy_knap2.jpeg