Wienerschnitzel og sprød salat
SPONSORERET indhold

Wienerschnitzel og sprød salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Knasende grønt giver frisk modspil til det panerede kød.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Line Thit Klein
17. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 fileter af kalvekødsinderlår, ca 600 g
1 æg
60 g rugmel
olie til stegning
300 g hvidkål
1 fennikel
1 rødløg
1 pære
2 spsk rapsolie
2 spsk sesamolie
2 spsk hvidvinseddike
1 citron, skal og saft herfra
3 dråber flydende sødemiddel
1 glas kapers
en smule revet peberrod
8 ansjoser, eller benløse sild
salt og peber
evt lidt frisk persille eller løvstikke til pynt

Sådan laver du wienerschnitzel og sprød salat:

  1. Vend kødet i sammenpisket æg, rugmel, salt og peber – i den rækkefølge.
  2. Steg schnitzlerne i lidt fedtstof på en pande, 2-3 minutter på hver side.
  3. Snit hvidkål, fennikel og rødløg, og vend det sammen.
  4. Skær pæren i tynde både, og vend den i salaten sammen med olier, eddike, flydende sød, salt og peber. Pynt med kapers, peberrod, og ansjos.
  5. Server sammen med wienerschnitzler, gerne pyntet med lidt frisk persille eller løvstikke.

400 kcal

PRØV OGSÅ nem fiskesalat

FÅ mere inspiration til sund og lækker mad på ALT.dk/opskrifter/sund--slank/