asparges

Orientalsk kyllingesuppe

Verdens nemmeste og lækreste suppe. Super fit, masser af proteiner og næsten ingen kalorier.

4

Ingredienser

  • 1 ½ liter hønsefond
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 1 spsk fishsauce
  • 4 kyllingebrystfileter i strimler
  • 500 g grønne asparges
  • 1 pak choy
  • 1 rød chili
  • 1 bundt frisk koriander
  • TILBEHØR
  • 4 skiver groft fuldkornshvedebrød,
  • 200 g

Sådan gør du:

  1. Kom hønsefond, sojasauce, ingefær og fishsauce i en gryde og kog op. Tilsæt kyllingebrystfileterne og kog dem i suppen ved svag varme i ca. 5 min. Skær den nederste træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i snitter. Fjern de yderste blade af pak choy og skær i kvarte. Kog pak choy i suppen i ca. 3 min. Tilsæt asparges og kog i yderligere 1 min. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Server suppen med chili, frisk koriander og groft brød.