Orientalsk kyllingesuppe
Verdens nemmeste og lækreste suppe. Super fit, masser af proteiner og næsten ingen kalorier.
4
Ingredienser
- 1 ½ liter hønsefond
- 1 spsk sojasauce
- 1 spsk friskrevet ingefær
- 1 spsk fishsauce
- 4 kyllingebrystfileter i strimler
- 500 g grønne asparges
- 1 pak choy
- 1 rød chili
- 1 bundt frisk koriander
- TILBEHØR
- 4 skiver groft fuldkornshvedebrød,
- 200 g
Sådan gør du:
- Kom hønsefond, sojasauce, ingefær og fishsauce i en gryde og kog op. Tilsæt kyllingebrystfileterne og kog dem i suppen ved svag varme i ca. 5 min. Skær den nederste træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i snitter. Fjern de yderste blade af pak choy og skær i kvarte. Kog pak choy i suppen i ca. 3 min. Tilsæt asparges og kog i yderligere 1 min. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Server suppen med chili, frisk koriander og groft brød.