kylling

Orientalsk wok med kylling

Supersund og superlækker wokret med kylling. Spis med ris eller grove naanbrød til.

4

Ingredienser

  • 2 spsk majsolie
  • 4 fed knust hvidløg
  • 1 spsk finthakket ingefær
  • 1 udkernet, fintsnittet rød chili
  • 400 g kyllingeinderfilet i 3–4 cm stykker
  • salt, groftkværnet peber.
  • 2 spsk riseddike eller tør sherry
  • saft af 2 lime
  • 200 g kogte, grønne bønner
  • 300 g store, kogte tigerrejer
  • Mynte
  • 1 spsk ristede, salte græskarkerner
  • Tilbehør:
  • 400 g kogte Jasminris
  • 1 pakke fuldkornsnaan

Sådan gør du:

  1. Varm olien i en wok og rist hvidløg, ingefær og chili kort heri. Krydr kyllingekødet med salt og peber, kom det i wokken og brun det godt på alle sider. Tilsæt riseddike eller sherry samt limesaft og steg videre 5–6 minutter under omrøring. Bland bønner og rejer i wokken sammen med masser af mynteblade. Varm det hele kort. Drys græskarkerner på og server med ris og lune naanbrød.
  2. Energi pr. person: 660 Kcal, fedt 29%, protein 31%, kulhydrat 40%