Orientalsk wok med kylling
Supersund og superlækker wokret med kylling. Spis med ris eller grove naanbrød til.
4
Ingredienser
- 2 spsk majsolie
- 4 fed knust hvidløg
- 1 spsk finthakket ingefær
- 1 udkernet, fintsnittet rød chili
- 400 g kyllingeinderfilet i 3–4 cm stykker
- salt, groftkværnet peber.
- 2 spsk riseddike eller tør sherry
- saft af 2 lime
- 200 g kogte, grønne bønner
- 300 g store, kogte tigerrejer
- Mynte
- 1 spsk ristede, salte græskarkerner
- Tilbehør:
- 400 g kogte Jasminris
- 1 pakke fuldkornsnaan
Sådan gør du:
- Varm olien i en wok og rist hvidløg, ingefær og chili kort heri. Krydr kyllingekødet med salt og peber, kom det i wokken og brun det godt på alle sider. Tilsæt riseddike eller sherry samt limesaft og steg videre 5–6 minutter under omrøring. Bland bønner og rejer i wokken sammen med masser af mynteblade. Varm det hele kort. Drys græskarkerner på og server med ris og lune naanbrød.
- Energi pr. person: 660 Kcal, fedt 29%, protein 31%, kulhydrat 40%