Ost med pære og pebret rødvinssirup

Ost med pære og pebret rødvinssirup

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 15 min.
  • Kogetid:
  • 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (4 personer)
  • 150 g moden blåskimmelost (f.eks. Castello Black eller Den blå fåreost fra Løgismose)
  • 2 modne pærer
  • Sirup:
  • 1 dl rødvin
  • 3/4 dl rødvinseddike
  • 150 g rørsukker
  • 1 tsk hele, sorte peberkorn
  • Tilbehør: evt. rugkiks eller brød

  1. Giv rødvin, vineddike, rørsukker og hel, sort peber et opkog.
  2. Skru lidt ned, og lad det koge til sirupsagtig konsistens (ca. 15 min.).
  3. Si det over i en skål, og lad det afkøle.
  4. Anret ost og pærer i skiver og dryp med rødvinssirup.
  5. Giv evt. rugkiks eller brød til.