Ovnstegt kylling med tomat, citron, hvidløg og timian

Ovnstegt kylling med tomat, citron, hvidløg og timian

(4 pers.)

Ingredienser

  • 1 stor kylling, ca. 1.500 g
  • salt, peber
  • 6 tomater i både
  • 1-2 løg i både
  • 1 rød peber i tern
  • 8 fed hvidløg
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 håndfuld små timiankviste
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • Tilbehør:
  • landbrød

  1. Partér kyllingen i 8-10 stykker. Fordel dem i en bradepande. Fordel tomatbåde, løgbåde, tern af peberfrugt og hvidløgsfed omkring. Skær citronen i både, og fordel dem over. Drys timian over. Dryp med citronsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber.
  2. Stil kyllingefadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 50 min., til kødet er gennemstegt.