-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Skøn panini med aubergine og bresaola
Lækker panini med skønt fyld - de sprøde panini kan sagtens gøre det ud for et let aftensmåltid med en god skål salat til.
Panini til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 aubergine
- 4 spsk. olivenolie
- 4 flade boller
- 1 glas grøn pesto
- 70 g bresaola (1 pakke)
- 2 tomater
- 1 pose mozzarella (125 g i drænet vægt)
Sådan laver du panini med aubergine og bresaola
- Tænd ovnen på 200 gr. Skyl auberginen, og skær den i tynde skiver på det lange led. Læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl aubergineskiver med olivenolie på begge sider.
- Bag auberginerne i 20 min. i ovnen på midterste rille.
- Flæk bollerne, og smør dem med pesto, og fordel bresaola.
- Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Læg tomatskiver og aubergineskiver i bollerne, og læg skiver af mozzarella på toppen.
- Læg bollerne sammen. Rist bollen i en toaster i 5-6 min., til den er blevet flad, og osten er smeltet indeni. Eller rist bollerne i ovnen med noget tungt over sig. Ideen er at få en flad varm sandwich.