-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Papayasalat med varmt røget laks, soba-nudler og misodressing
4
Ingredienser
- 200 g soba-nudler
- 1 spsk sesamolie
- 1 papaja
- 1 rødløg
- 300 g varmrøget laks
- ½ bundt koriander, groft hakket
- 2 lime, skåret i både
- 2 tsk sort/hvid sesam
- Miso-dressing
- 2 spsk lys miso
- 1 spsk soja
- 2 spsk saft af lime
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk vand
- 1 spsk honning
Sådan laver du salaten
- 1. Rør miso sammen med soja, limesaft og olivenolie. Smag den til med vand og honning.
- 2. Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Skyl dem herefter i koldt vand, og vend dem sammen med sesamolie.
- 3. Skræl papajaen, og skær den i tynde strimler med et mandolinjern eller med en tyndskræller.
- 4. Pil rødløget, halver det, og snit det meget fint.
- 5. Anret salaten i en stor skål eller fire små skåle, så du både kan se laks, papaja, løg, nudler og koriander. Pynt med lime og sesam og servér med miso-dressing.