Paprikakylling i ovn

Paprikakylling i ovn

Krydret kylling med rodfrugter

2

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 30 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 hele kyllingelår (eller
  • 4 overlår)
  • 1 spsk olie
  • 2 tsk sød paprika
  • ¼ tsk stødt chili
  • salt og peber
  • 1 rødløg (i både)
  • 1 rød peberfrugt
  • (i strimler)
  • 400 g rodfrugter (i både)
  • 1 bagekartoffel (i både)
  • 1 tsk kommen (kan udelades)
  • 2 spsk cremefraiche
  • persille (hakket)

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Rør olie sammen med paprika, chili og 1 tsk salt. Vend grønsags- og rodfrugt- og kartoffelbåde sammen med halvdelen af paprikaolien og kommen og bred dem ud i en bradepande foret med bagepapir.
  3. Pensl kyllingestykkerne med resten af paprikaolien og læg dem ovenpå.
  4. Sæt retten i ovnen ca. 30 min. — til grønsagerne er møre og kyllingen gennemvarm.
  5. Anret på tallerkner med cremefraiche og hakket persille.