Paprikakylling i ovn
Krydret kylling med rodfrugter
2
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2 hele kyllingelår (eller
- 4 overlår)
- 1 spsk olie
- 2 tsk sød paprika
- ¼ tsk stødt chili
- salt og peber
- 1 rødløg (i både)
- 1 rød peberfrugt
- (i strimler)
- 400 g rodfrugter (i både)
- 1 bagekartoffel (i både)
- 1 tsk kommen (kan udelades)
- 2 spsk cremefraiche
- persille (hakket)
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Rør olie sammen med paprika, chili og 1 tsk salt. Vend grønsags- og rodfrugt- og kartoffelbåde sammen med halvdelen af paprikaolien og kommen og bred dem ud i en bradepande foret med bagepapir.
- Pensl kyllingestykkerne med resten af paprikaolien og læg dem ovenpå.
- Sæt retten i ovnen ca. 30 min. — til grønsagerne er møre og kyllingen gennemvarm.
- Anret på tallerkner med cremefraiche og hakket persille.