-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Pærer –brombær crumble
Overrask med en crumblekage til dessert, hvor syrlige frugter bliver pakket ind i et sprødt og sødt lag på toppen.
6
Ingredienser
- 125 g koldt smør
- 75 g sukker
- 100 g hvedemel
- 50 g mandler
- 50 g knuste makroner
- 3-4 pærer
- ½ tsk stødt kardemomme
- ½ tsk vaniljesukker
- ½ tsk citronskal
- 250 g brombær (optøede fra frost)
- Tilbehør: cremefraiche eller vaniljeis
Sådan laver du crumble
- Skær smørret i tern. Hak mandlerne groft og knus makronerne.
- Smuldr smør og mel med fingrene i en skål og tilsæt sukker, mandler og knuste makroner og bland det godt sammen.
- Skræl pærerne og fjern kernehuset. Skær pærerne i skiver på langs, og drys dem med kardemomme, vaniljesukker og revet citronskal. Kom pærerne i en tærtefrom, fordel brombærrene oven på, og smuldr dejen herover.
- Bag crumble-kagen i ovnen ved 200 grader i 30-35 min., til frugten er mør og crumblen gylden.
- Spis kagen lun med en skefuld cremefraiche eller god vaniljeis til.