-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Pærer med ost og ahornsirup
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 10 min.
- Kogetid:
- 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- (2 personer)
- 2 pærer
- 1/2 dl ahornsirup
- 50 g moden brie eller blåskimmelost
- 50 g valnødder eller pekannødder
- Skræl pærerne, halver dem og udbor kernehusene.
- Læg dem i en gryde med ahornsirup og damp dem halvmøre under låg ca. 8 min.
- Tag pærerne op og anret dem på 2 tallerkner.
- Skær skorpen af osten og læg den i pærernes huller.
- Vend nøddekernerne sammen med siruppen i gryden og hæld det over pærer og ost.