-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Pasta med frisk tomatsauce
4 personer
Ingredienser
- kogt pasta efter appetit (ca. 350 g)
- vand og salt til kogning
- 4-500 g solmodne cherrytomater eller andre aromatiske tomater
- 1-3 fed hvidløg (efter smag)
- lidt olie
- ca. 1 spsk. tomatpure af tørrede tomater (efter smag)
- frisk chili efter smag
- salt og peber
- 1-2 kugler mozzarella i små tern
- 1 potte frisk basilikum
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Imens hakkes de skyllede tomater meget groft.
- Pillet hvidløg hakkes fint og koges nogle minutter i olien uden at tage farve. Tomaterne tilsættes, og varmen øges, så de kommer i kog.
- Efter 2-3 min. tages gryden fra varmen, og saucen smages til med pure, chili, salt og peber.
- Vandet hældes fra pastaen, og den bredes ud i et varmt, halvdybt fad.
- Saucen hældes over, og til sidst drysses retten med snittet basilikum og ost i tern.