Pasta med krydret kødsauce
4 personer
Ingredienser
- 1 løg
- 2 stilke bladselleri
- 2 fed hvidløg
- 2 gulerødder
- 1 renset rød chili
- 1 spsk. olivenolie
- 50 g bacon i små tern
- 400 g hakket oksekød,
- maks. 10 % fedt
- 1 ds. flåede hakkede tomater
- 2 dl bouillon
- 2 tsk. tørret oregano
- salt, peber
- 400 g båndpasta
- Tilbehør
- friskrevet parmesan og salat
- Pynt
- evt. 1 tsk. revet usprøjtet citronskal
- Hak løg, bladselleri, hvidløg, gulerødder og chili fint. Pas på chilien, er den meget stærk, så spar på den. Svits grønsagerne i olie i en gryde. Tilsæt bacon og kød, og svits det med, til det har skiftet farve. tilsæt tomater, bouillon og oregano. Lad saucen simre ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Vend pastaen i kødsaucen, og server straks med friskrevet parmesan og salat. Pynt evt. med citronskal.