Pasta med kylling og citron

Pasta med kylling og citron

Prøv en delikat pastaret med kylling og citron.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • 150-200 g tørret pasta
  • 250 g kyllingeinderfilet
  • salt og peber
  • 1-2 spsk olivenolie
  • 1-2 kviste frisk rosmarin
  • 1 usprøjtet citron
  • 1-2 tsk flydende honning
  • 2 dl fløde 9% eller piskefløde
  • Tilbehør:
  • Brød

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Krydr kødet med salt og peber og brun det på en pande med olivenolie.
  2. Tilsæt lidt frisk rosmarin, fintrevet citronskal, honning og fløde.
  3. Kog det igennem og smag til med salt og peber. Lad det simre ca. 5 min.
  4. Vend det sammen med den friskkogte, afdryppede pasta og servér straks med brød.