Pasta med kylling og citron
Prøv en delikat pastaret med kylling og citron.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- 150-200 g tørret pasta
- 250 g kyllingeinderfilet
- salt og peber
- 1-2 spsk olivenolie
- 1-2 kviste frisk rosmarin
- 1 usprøjtet citron
- 1-2 tsk flydende honning
- 2 dl fløde 9% eller piskefløde
- Tilbehør:
- Brød
- Kog pastaen efter pakkens anvisning. Krydr kødet med salt og peber og brun det på en pande med olivenolie.
- Tilsæt lidt frisk rosmarin, fintrevet citronskal, honning og fløde.
- Kog det igennem og smag til med salt og peber. Lad det simre ca. 5 min.
- Vend det sammen med den friskkogte, afdryppede pasta og servér straks med brød.