4 personer

Ingredienser

  • 300 g pasta, f.eks. konkylier
  • 1 løg
  • 1 spsk. olie
  • 2 dl bouillon
  • 1 dl fløde 9 %
  • 2 tsk. majsstivelse
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt, peber
  • 400 g laksefilet
  • 200 g ærter, friskbælgede eller fra frost
  • dild til pynt
  • Tilbehør
  • tomatsalat

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Hak løget, og svits det i olien. Tilsæt bouillonen, og kog det sammen i ca. 5 min. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i bouillonen. Kog kort igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Skær laksen i tern på ca. 3 x 3 cm, læg dem på bagepapir, og krydr med salt og peber. Stil pladen i ovnen ved 225 gr. i 5 min.
  4. Kom ærter i saucen, varm den hurtigt igennem, og vend den i pastaen. Fordel laks og dild over.
  5. TIDSFORBRUG:30 MIN., HERAFARBEJDSTID: 30 MIN.
  6. 2620 kilojoule (630 kcal)Protein: 36 g – 23 %Kulhydrat: 78 g – 51 %Fedt: 18 g – 26 %