Pasta med laks og dild
4 personer
Ingredienser
- 300 g pasta, f.eks. konkylier
- 1 løg
- 1 spsk. olie
- 2 dl bouillon
- 1 dl fløde 9 %
- 2 tsk. majsstivelse
- 1 spsk. citronsaft
- salt, peber
- 400 g laksefilet
- 200 g ærter, friskbælgede eller fra frost
- dild til pynt
- Tilbehør
- tomatsalat
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Hak løget, og svits det i olien. Tilsæt bouillonen, og kog det sammen i ca. 5 min. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i bouillonen. Kog kort igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Skær laksen i tern på ca. 3 x 3 cm, læg dem på bagepapir, og krydr med salt og peber. Stil pladen i ovnen ved 225 gr. i 5 min.
- Kom ærter i saucen, varm den hurtigt igennem, og vend den i pastaen. Fordel laks og dild over.
- TIDSFORBRUG:30 MIN., HERAFARBEJDSTID: 30 MIN.
- 2620 kilojoule (630 kcal)Protein: 36 g – 23 %Kulhydrat: 78 g – 51 %Fedt: 18 g – 26 %