Pasta med laks og friske bønner

Pasta med laks og friske bønner

Bønnerne kan skiftes ud med ærter, broccoli, squash eller andet grønt – der er jo masser at vælge imellem netop nu.

2 personer

Ingredienser

  • 200 g tør pasta (eller efter appetit)
  • vand og salt til kogning
  • 100-200 g friske, grønne bønner i mindre stykker
  • 1-2 spsk. olivenolie, gerne citron-olivenolie
  • 2 portionsstykker frisk laks
  • groftmalet peber
  • citronbåde

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gør bønnerne i stand, og lad dem koge med de sidste 6 min. Hæld vandet fra.
  2. Bland pasta, olie og evt. citronskal.
  3. Mens pastaen koger, ristes laksen på alle 4 sider i en smule olie. Den serveres drysset med peber på varme tallerkenersammen med pasta, bønner og citronbåde.
  4. TIDSFORBRUG:15 MIN., HERAFARBEJDSTID: 5 MIN.