Pasta med laks og friske bønner
Bønnerne kan skiftes ud med ærter, broccoli, squash eller andet grønt – der er jo masser at vælge imellem netop nu.
2 personer
Ingredienser
- 200 g tør pasta (eller efter appetit)
- vand og salt til kogning
- 100-200 g friske, grønne bønner i mindre stykker
- 1-2 spsk. olivenolie, gerne citron-olivenolie
- 2 portionsstykker frisk laks
- groftmalet peber
- citronbåde
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gør bønnerne i stand, og lad dem koge med de sidste 6 min. Hæld vandet fra.
- Bland pasta, olie og evt. citronskal.
- Mens pastaen koger, ristes laksen på alle 4 sider i en smule olie. Den serveres drysset med peber på varme tallerkenersammen med pasta, bønner og citronbåde.
- TIDSFORBRUG:15 MIN., HERAFARBEJDSTID: 5 MIN.