Pasta med laks og porre

Pasta med laks og porre

4 personer

Ingredienser

  • 400 g laksefilet
  • 2 porrer
  • 2 gulerødder
  • 2 dl bouillon
  • 1 dl fløde 18 %, madlavningsfløde
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. reven citronskal
  • salt, peber
  • 300 g pasta f.eks. bånd
  • brøndkarse til pynt

  1. Skær laksen i 3 x 3 cm tern.
  2. Snit porrerne i ringe, og skær gulerødderne i tern. Kog bouillonen op, og kom porre og gulerødder i. Kog det sammen 2-3 min. Kom fløden i, og kog kort op. Smag til med citronsaft og -skal, salt og peber. Kom fisken i, og damp den forsigtigt med i 4-5 min.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte. Vend pastaen forsigtigt i laksesaucen. Pynt med brøndkarse.
  4. 2330 kilojoule (560 kcal)Protein: 32 g – 23 %Kulhydrat: 69 g – 50 %Fedt: 17 g – 27 %