Pasta med skinke, ærter og fløde

Pasta med skinke, ærter og fløde

Det er lynhurtig aftensmad på under 20 min., og så kan du i stedet udnytte tiden til i ro og mag at hygge dig med denne uges Hendes Verden.

4 personer

Ingredienser

  • 300 g fine ærter
  • 2 pk. lufttørret skinke
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • olie til stegning
  • 400 g pasta, f.eks. penne
  • vand og salt til kogning
  • 4 spsk. fløde
  • Drys:
  • Persille

  1. Hæld ærterne ud af posen, så de kan tø op i et lag. Skær skinken i strimler, og hak løg og hvidløg fint. Svits forsigtigt begge dele i lidt olie.
  2. Kog pastaen, og hæld vandet fra. Bland den med ærter, løg og skinke.
  3. Tilsæt gradvist fløden under omrøring. Server straks med drys af hakket persille.