Pasta med spinat og stegt laks

Pasta med spinat og stegt laks

4 personer

Ingredienser

  • 300 g pastabånd
  • 200 g spinat
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. limesaft
  • salt, peber
  • 4 forårsløg
  • 400 g laks i 4 portionsstykker
  • 1 spsk. Olie

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skyl spinaten, og kog den med de sidste 2 min. af kogetiden. Afdryp pasta og spinat i en sigte, og kom det tilbage i gryden.
  2. Vend olivenolie og limesaft i pasta og spinat. Smag til med salt og peber. Pynt med snittet forårsløg.
  3. Steg laksen i olie på en slip let-pande. Krydr med salt og peber. Server med pastablandingen til.
  4. TIDSFORBRUG:30 MIN., HERAFARBEJDSTID: 30 MIN.
  5. 2160 kilojoule (520 kcal)Protein: 29 g – 23 %Kulhydrat: 61 g – 48 %Fedt: 17 g – 29 %