Pasta med spinat og stegt laks
4 personer
Ingredienser
- 300 g pastabånd
- 200 g spinat
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. limesaft
- salt, peber
- 4 forårsløg
- 400 g laks i 4 portionsstykker
- 1 spsk. Olie
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skyl spinaten, og kog den med de sidste 2 min. af kogetiden. Afdryp pasta og spinat i en sigte, og kom det tilbage i gryden.
- Vend olivenolie og limesaft i pasta og spinat. Smag til med salt og peber. Pynt med snittet forårsløg.
- Steg laksen i olie på en slip let-pande. Krydr med salt og peber. Server med pastablandingen til.
- TIDSFORBRUG:30 MIN., HERAFARBEJDSTID: 30 MIN.
- 2160 kilojoule (520 kcal)Protein: 29 g – 23 %Kulhydrat: 61 g – 48 %Fedt: 17 g – 29 %