Pasta med tun og grønne bønner
Nogen dage skal det gå lidt stærkt med madlavningen, og måske har du ikke lige fået købt ind. Denne ret kan varieres i det uendelige, og den består af ingredienser, de fleste af os har i skabe, skuffer og fryser.Du har sikkert det meste i huset, og så er denne ret både nem, hurtig og sund.
4 personer
Ingredienser
- 350 g pasta, vand og salt til kogning
- 300 g frosne grønne bønner
- 2 dåser tun i vand
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. finthakket løg
- 2 tsk. revet usprøjtet citronskal
- 4 spsk. grofthakket persille.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Tilsæt de uoptøede bønner de sidste 5 min. af kogetiden. Pluk tunkødet i mindre stykker, og bland det med olie, løg, citronskal og persille.
- Hæld vandet fra pastaen, og vend den med den krydrede tunblanding.