-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Pasta med tun og grønne bønner
Nogen dage skal det gå lidt stærkt med madlavningen, og måske har du ikke lige fået købt ind. Denne ret kan varieres i det uendelige, og den består af ingredienser, de fleste af os har i skabe, skuffer og fryser.Du har sikkert det meste i huset, og så er denne ret både nem, hurtig og sund.
4 personer
Ingredienser
- 350 g pasta, vand og salt til kogning
- 300 g frosne grønne bønner
- 2 dåser tun i vand
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. finthakket løg
- 2 tsk. revet usprøjtet citronskal
- 4 spsk. grofthakket persille.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Tilsæt de uoptøede bønner de sidste 5 min. af kogetiden. Pluk tunkødet i mindre stykker, og bland det med olie, løg, citronskal og persille.
- Hæld vandet fra pastaen, og vend den med den krydrede tunblanding.