Pasta med tun og grønne bønner

Pasta med tun og grønne bønner

Nogen dage skal det gå lidt stærkt med madlavningen, og måske har du ikke lige fået købt ind. Denne ret kan varieres i det uendelige, og den består af ingredienser, de fleste af os har i skabe, skuffer og fryser.Du har sikkert det meste i huset, og så er denne ret både nem, hurtig og sund.

4 personer

Ingredienser

  • 350 g pasta, vand og salt til kogning
  • 300 g frosne grønne bønner
  • 2 dåser tun i vand
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. finthakket løg
  • 2 tsk. revet usprøjtet citronskal
  • 4 spsk. grofthakket persille.

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Tilsæt de uoptøede bønner de sidste 5 min. af kogetiden. Pluk tunkødet i mindre stykker, og bland det med olie, løg, citronskal og persille.
  2. Hæld vandet fra pastaen, og vend den med den krydrede tunblanding.