Pastasalat med grønne bønner, pære, og feta
Næringsindhold
- Energi pr. person:300 Kcal
2
Ingredienser
- 50 g rugmels- eller fuldkorspasta
- 200 g grønne bønner (friske eller fra frost)
- 1 lille rødløg
- 1 pære
- 75 g g feta 16 %
- Dressing
- 12 g olivenolie
- 1 limefrugt, saften heraf
- 1 spsk rødvinsbalsamico-glace
- salt og peber
- 1 spsk nigellafrø
Sådan laver du pastasalat
- Kog pastaen i vand, og tilsæt de grønne bønner de sidste par minutter af pastaens kogetid. Hak løg, pære og fetaen i fine tern, og bland det hele i en skål.
- Tilsæt olien, limesaft og balsamico og mos olien og fetaen ind i bønnerne med hænderne, så det bliver en slags flydende dressing. Drys med salt og peber.
- Rist nigellafrøene på en tør pande i ca. 2-3 min og ryst undervejes. Drys dem over salaten lige inden servering.
- Tip:
- Brug retten som en nem aftensmad, f.eks. efter en god gang motion om eftermiddagen. Tilsæt da to æg eller 200 g tun fra dåse. Retten koster med æg/tun 400 kcal pr person.