Pastasalat med kylling
Hurtig og velsmagende aftensmad.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- Ikke fryseegnet
- 150 g pasta
- olivenolie
- citronpeber
- 2 kyllingebryster (eller 275 g kalkun)
- salt
- 150 g sukkerærter
- 2-3 spsk pinjekerner
- 2 tsk dijonsennep
- 1 spsk citronsaft
- bredbladet persille
- Kog pastaen efter pakkens anvisning, lad den dryppe af i en sigte og hæld den over i en skål. Vend 1 spsk olie i pastaen og krydr med citronpeber.
- Krydr kødet med salt og citronpeber og steg det på en pande med olie (hele kyllingebryster ca. 15 min. i alt/ kalkunschnitzler 3-4 min. på hver side).
- Skær kødet i strimler og vend det i pastaen sammen med fintsnittede sukkerærter og ristede pinjekerner.
- Pisk sennep og citronsaft sammen og tilsæt 2 spsk olivenolie, salt og peber.
- Vend dressingen i pastasalaten og anret i en skål eller på to tallerkner. Pynt med persille.