Pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling

Hurtig og velsmagende aftensmad.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • Ikke fryseegnet
  • 150 g pasta
  • olivenolie
  • citronpeber
  • 2 kyllingebryster (eller 275 g kalkun)
  • salt
  • 150 g sukkerærter
  • 2-3 spsk pinjekerner
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 spsk citronsaft
  • bredbladet persille

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning, lad den dryppe af i en sigte og hæld den over i en skål. Vend 1 spsk olie i pastaen og krydr med citronpeber.
  2. Krydr kødet med salt og citronpeber og steg det på en pande med olie (hele kyllingebryster ca. 15 min. i alt/ kalkunschnitzler 3-4 min. på hver side).
  3. Skær kødet i strimler og vend det i pastaen sammen med fintsnittede sukkerærter og ristede pinjekerner.
  4. Pisk sennep og citronsaft sammen og tilsæt 2 spsk olivenolie, salt og peber.
  5. Vend dressingen i pastasalaten og anret i en skål eller på to tallerkner. Pynt med persille.