Pastasalat med melon og varmrøget laks

Pastasalat med melon og varmrøget laks

4 personer

Ingredienser

  • 200 g spaghetti
  • Dressing
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 2 spsk. hakket persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. salt
  • 50 g pinjekerner
  • 1 dl olivenolie
  • Desuden
  • 75 g spæde spinatblade
  • 1 galiamelon
  • 200 g varmrøget laks af god
  • kvalitet (kan udskiftes med
  • parmaskinke i tynde skiver)
  • Pynt
  • pinjekerner
  • Tilbehør
  • citronbåde

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom den i en sigte og overbrus den med koldt vand. Afdryp pastaen.
  2. Kom alle ingredienser til dressingen i en blender eller foodprocessor og miks det sammen. Vend dressingen i pastaen sammen med godt skyllede og afdryppede spinatblade. Fordel blandingen på tallerkner.
  3. Skær melonen over, og skrab kernerne ud. Skær melonkødet fra skallen og skær det i tern. Fordel melontern og laks i mindre stykker over pastaen. Pynt med pinjekerner.