Pastasalat med melon og varmrøget laks
4 personer
Ingredienser
- 200 g spaghetti
- Dressing
- 1 håndfuld basilikumblade
- 2 spsk. hakket persille
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. salt
- 50 g pinjekerner
- 1 dl olivenolie
- Desuden
- 75 g spæde spinatblade
- 1 galiamelon
- 200 g varmrøget laks af god
- kvalitet (kan udskiftes med
- parmaskinke i tynde skiver)
- Pynt
- pinjekerner
- Tilbehør
- citronbåde
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom den i en sigte og overbrus den med koldt vand. Afdryp pastaen.
- Kom alle ingredienser til dressingen i en blender eller foodprocessor og miks det sammen. Vend dressingen i pastaen sammen med godt skyllede og afdryppede spinatblade. Fordel blandingen på tallerkner.
- Skær melonen over, og skrab kernerne ud. Skær melonkødet fra skallen og skær det i tern. Fordel melontern og laks i mindre stykker over pastaen. Pynt med pinjekerner.